Agents of Mayhem Day One Edition PS4 *käytetty*

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 6,00 600
Määrä: kpl

LEGION on yhtäaikaisella ja maailmalaajuisella hyökkäyksellä ottanut valtioita haltuunsa, ja ainoastaan MAYHEM voi enää pysäyttää heidät. Salaperäisen ja suorasukaisen Persephone Brimstonen johtaman MAYHEMin superagentit kutsutaan Etelä-Korean Souliin. LEGIONin Minister Doctor Babylon ja hänen pirulliset adjutanttinsa aikovat toteuttaa ilkeän suunnitelman ja rakentaa maailmaan muuttavan laitteen, mikä antaisi tälle superrikollisjärjestölle verrattomat voimat. Jotta LEGION saadaan pysäytettyä ja maailma palautettua ennalleen, Agents of Mayhemin täytyy kulkea läpi urbaanin taistelukentän aina maasta katoille ja yhdistää voimansa estääkseen LEGIONin suunnitelmat hintaan mihin hyvänsä.

Menestys ei ole todellakaan taattua ja sivullisilta vahingoilta ei voida säästyä, mutta se on arkipäiväistä näille agenteille...

OLETTE SUPERAGENTTIEN ELIITTIÄ

-      Muodosta kolmen huipputaitavan ja omaperäisen hahmon ryhmä 12 ainutlaatuisesta MAYHEM-agentista, jotka pursuavat persoonallisuutta.

-      Pelaa millä tahansa kolmesta taisteluun viemästäsi superagentista ja koe entistä syvällisempiä pelin tasoja vaihtamalla niiden välillä lennosta.

-      Muokkaa agenttiesi taitoja ja päivitä heidän arsenaaliaan aseilla, laitteilla ja ajoneuvoilla.

-      Päivitä MAYHEMin ARK-tukikohtaa uusilla pelaaja-asetuksilla ja pelimahdollisuuksilla.

 

KOE AVOIMEN MAAILMAN SOUL:

-      Teknologisesti kehittynyt Etelä-Korean pääkaupunki on avoimen maailman leikkikenttänäsi, kun nouset LEGIONia vastaan.

-      Löydä salaisia tutkimuskeskuksia ympäri Soulia, mitkä ovat vihollisen kaupungin kimaltelevan pinnan alle piilotettuja tukikohtia ja pitävät sisällään ilkeitä suunnitelmia.

-      Haasta LEGION ympäri Soulia erilaisissa avoimen maailman tehtävissä sekä tapahtumissa ja kukista valtava tuomiopäivänase!

-      Tutki kaupunkia jalkaisin ja liiku edistyneillä tavoilla ja ajoneuvoilla sekä sivu- että pystysuunnan ympäristöissä.

 

UUSI NÄKÖKULMA TUTTUIHIN ASIOIHIN:

-      Agents of Mayhem on sekä takavuosien että nykypäivän popkulttuurin inspiroimaa, mukaan lukien supersankarit, sarjakuvat ja lauantaiaamun piirretyt, ja sitä ovat innoittaneet nykyisten ja menneiden pelaajasukupolvien suosituimmat asiat!

-      Hervoton toiminta, sarjakuvien inspiroima ilme ja kehittäjälle tyypillinen huumori vievät tämän Volitionin sääntöjä rikkovan pelikokemuksen täysiin uuteen ulottuvuuteen.

Ikäsuositus: PEGI 18+
Julkaisupäivämäärä: 18.08.2017
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.