Among Us: Crewmate Edition Nintendo Switch

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 23,95 2395
Määrä: kpl

Among usissa on moninpeli, joka tukee 4–15 pelaajaa (alun perin 4–10 pelaajaa). Pelaajista 1–3 valitaan satunnaisesti huijareiksi (Impostor), kun muut ovat miehistön jäseniä (Crewmate). Miehistön jäsenet yrittävät suorittaa tehtäviä varmistaakseen, että alus/tukikohta on toimintakykyinen, ja huijarit yrittävät sabotoida alusta/tukikohtaa ja tappaa miehistön jäsenet. Huijarit näyttävät tavallisilta miehistön jäseniltä, jolloin heitä ei erota muista. Huijarit kuitenkin näkevät, ketkä muut ovat huijareita. Jos pelaaja löytää kuolleen ruumiin, hän voi ilmoittaa siitä, mikä johtaa ryhmäkokoukseen, jolloin kaikki tehtävät pysäytetään ja pelaajat kokoontuvat keskustelemaan murhaa ympäröivistä todisteista ja siitä, kuka voisi olla huijari. Kokouksessa järjestetään äänestys, ja se joka saa eniten ääniä, poistetaan pelistä. Miehistön jäsenet voittavat suorittamalla kaikki tehtävät ennen huijarien voittoa tai löytämällä ja poistamalla kaikki huijarit. Jotta huijarit voisivat voittaa, heidän on tapettava miehistön jäseniä, kunnes heitä on yhtä paljon jäljellä kuin huijareita, tai onnistumalla aluksen sabotoinnissa. Pelissä ei ole sisäänrakennettua äänikeskustelua, joten pelaajien on käytettävä kommunikointiin pelin keskusteluhuonetta tai erillistä sovellusta, kuten Discordia tai konsolin party palvelua

Among usissa on neljä eri karttaa, joilla pelata. Ensimmäinen kartta, avaruusalus nimeltä The Skeld, oli pelissä jo sen julkaisun yhteydessä. Toinen kartta, pilvenpiirtäjä nimeltä MIRA HQ, julkaistiin 8. elokuuta 2019. Kolmas kartta, lumiplaneetalla sijaitseva tukikohta Polus, julkaistiin 12. marraskuuta 2019. Neljäs kartta, Henry Stickmin -pelisarjaan perustuva ilmalaiva nimeltä The Airship, julkaistiin 31. maaliskuuta 2021.

Yhdessä pelissä oli mahdollista olla alun perin enintään 10 pelaajaa ja enintään 3 huijaria. 15. kesäkuuta 2021 Among usissa tehtiin ensimmäistä kertaa mahdolliseksi 15 pelaajan pelit.

Crewmate edition sisältää peruspelin ja kaikki maksulliset Mira HQ, Airship, Skeld ja Hamsteri-lemmikin, Brainslug-lemmikin, Stickmin-lemmikin ja Mini-crewmate bundlet.
Rajoitettua ladattavaa sisältöä.
Linssimäinen 3D kotelo
Impostor syndrome tarra-arkki
Yksi kahdestatoista holograaffisista Mira HQ kortteista
Skeld-kartan seinäjuliste
Kuusi rajoitettua koodia Pc- ja kännykkätaustakuviin

Ikäsuositus: PEGI 7+
Julkaisupäivämäärä: 14.12.2021
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.