Uusi
  • Call of Duty: Black Ops Cold War PS4

Call of Duty: Black Ops Cold War PS4

Varastossa

Hinta: 59,95 5995
Määrä: kpl


Black Ops Cold War on suoraa jatkoa Call of Duty: Black Opsille. Räjähdysherkän 1980-luvun alun geopoliittisille taistelukentille sijoittuvan pelin yksinpelikampanjassa mikään ei ole miltä se näyttää. Kohtaa historiallisia hahmoja ja karu todellisuus, kun taistelet kylmän sodan kuuluilla näyttämöillä Itä-Berliinissä, Vietnamissa, Turkissa, KGB:n päämajassa ja muissa maailman kolkissa.

Pelaamista voit jatkaa myös tulevalla PS5 konsolilla. Siinä toimivat kaikki PS4 ominaisuudet ja PS5 ominaisuudet saat käyttöösi lisämaksulla.

Black Opsin Cold War pudottaa fanit kylmän sodan 1980-luvun alun epävakaan geopoliittisen taistelun syvyyteen.

KAMPANJA
Mikään ei ole koskaan niin kuin näyttää kiehtovassa yhden pelaajan kampanjassa. Pelaajat kohtaavat kasvotusten historiallisten henkilöiden ja kovien totuuksien kanssa, kun he taistelevat ympäri maailmaa ikonisten paikkakuntien kuten Itä-Berliinin, Vietnamin, Turkin ja Neuvostoliiton KGB: n päämajan kautta, ja muualla.

MONINPELI
Osallistu kiistettäviin operaatioihin ja atisteluihin seuraavan sukupolven moninpelissä. Moninpeli paljastetaan 9. syyskuuta, joten muista tarkistaa kaikki uusimmat tiedot.

ZOMBIT
Pelaajat tuovat kylmän sodan aseiden ja laitteiden arsenaalin Treyarchin Zombiet.

WARZONE
Black Ops Cold War tukee myös suosittua, ilmaista Call of Duty: Warzonea.
Ikäsuositus: PEGI 18+
Julkaisupäivämäärä: 13.11.2020
Arvostele tämä tuote

23.11.2020 - Maisteris

Hyvä