Grid Legends PS4

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 29,95 2995
Määrä: kpl
GRID Legends tarjoaa jännittäviä moottoriurheilukokemuksia ja unohtumatonta toimintaa ympäri maailman. Luo unelmiesi moottoriurheilutapahtumia, osallistu moninpelikisoihin, koe immersiivinen ja dramaattinen virtuaalinen tuotantotarina ja tunne spektaakkelinomaisen kilpa-ajon jännitys.

    Pelaa yhdessä jopa 21 ystävän kanssa kaikkien aikojen sosiaalisimmassa ja yhdistetyimmässä GRID-pelissä eri alustojen välillä ja aiheuta tuhoa radalla.
    Luo kilpa-ajomuistoja tutustumalla upeisiin autoihin, uusiin kaupunkeihin, kuten Lontooseen ja Moskovaan, sekä jännittäviin tapahtumatyyppeihin, ja hanki vihollisia kilparadalta.
    Suunnittele vauhdikkaita ja jännittäviä kisoja Race Creatorilla ja ota ystävistäsi mittaa esimerkiksi Elimination-kisoissa, sähköisissä Boost Race -kisoissa ja paluun tekevässä Driftissä. Jos haluat kisan, jossa hyperautot ja kuorma-autot kohtaavat, anna palaa!
    Ole osa moottoriurheilun spektaakkelia dramaattisessa Driven to Glory -tarinatilassa tai sukella kaikkien aikojen suurimpaan uratilaamme, jossa on satoja innostavia kisatapahtumia.


*Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation Plus-jäsenyys.
Ikäsuositus: PEGI 3+
Julkaisupäivämäärä: 25.2.2022
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.