Kirby Triple Deluxe 3DS

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 24,95 2495

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kirbyn uusin seikkailu on loistava tasoloikkakokemus kaikille Kirby-faneille ja tasoloikkapelien ystäville!

Liiku sivulta sivulle ja hyppää taka-alalta etualalle Nintendo 3DS:n Kirby: Triple Deluxe -tasoloikkapelissä! Tutki salapaikkoja, kun Kirby loikkaa taustan sisälle ja ulos löytääkseen uusia alueita, ratkaistakseen pulmia ja väistelläkseen vihollisia. Mutta ole varuillasi, sillä viholliset lymyilevät joka nurkan takana voidakseen hyökätä kaikista suunnista.

Kirbyllä on joitakin yllätyksellisiä erikoisvoimia: Kirby voi imaista mitä tahansa tielleen osuvaa kuten erikokoisia palikoita ja vihollisia, tai jopa lähteä leijumaan ilmassa! Käytä tämän pinkin sankarin tavaramerkiksi muodostuneita kopiointikykyjä nielaisemalla vihollisia ja lainaa niiden erikoiskykyjä. Nielaise miekalla taisteleva vihollinen voidaksesi käyttää kopioitua miekkakykyä ja kukista kohtaamasi viholliset, tai nielaise räjähtävä vihollinen ja räjäytä esteet kopioimallasi pommikyvyllä. Kokeile 25 erilaista kopiointikykyä, joista viisi on luotu vain tätä peliä varten.

Hotkaise Miracle Fruit -hedelmä paljastaaksesi Kirbyn piilevät kyvyt! Puhalla viholliset pois tieltä käyttämällä uutta Hypernova-kykyä, joka muuttaa Kirbyn voimat väliaikaisesti entistäkin tehokkaammiksi. Tässä tilassa Kirby pystyy imaisemaan paljon suurempia esineitä, siirtämään painavia esineitä ja raivaamaan tiensä läpi minkä tahansa esteen.

Pidä tauko pelin tarinasta kahdella uudella pelitilalla! Jopa neljä pelaajaa voi taistella toisiaan vastaan kaksiulotteisessa Kirby Fighters -taistelupelissä, jossa voit testata, mikä kopiointikyky tekee eniten vahinkoa taistelussa. Jos olet musikaalisella tuulella, voit tanssia Dedede’s Drum Dash -rytmipelissä ja hyppiä klassisen Kirby-musiikin rytmin tahdissa ja kerätä samalla paljon kolikoita. Sukella uuteen ulottuvuuteen Nintendo 3DS:n Kirby: Triple Deluxe -pelissä!

Ikäsuositus: PEGI 7+
Julkaisupäivämäärä: 16.5.2014
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.