Madden NFL 22 PS4

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 64,95 6495
Määrä: kpl

Upouudet toiminnot Frachise-tilassa sisältävät henkilöstöhallinnan, parannellun tilannemoottorin sekä viikottaiset strategiat. Avatarisi ja pelaajaluokkasi edistys säilyy myös Face of The Franchise- sekä The Yard-tiloissa yhdistetyn kehityksen ansiosta. Ensimmäistä kertaa Ultimate Team -tilan historiassa voit muuttaa Superstar X-Factor -kykyjä puoliajan aikana.

Franchise-tila
• Henkilöstöhallinta ja taitopuut
• Paranneltu tilannemoottori
• Viikottaiset strategiat

Yhdistetty kehitys
• Avatarin kehitys säilyy myös The Franchise- ja The Yard -tiloissa
• Uusia pelaajaluokkia
• Ansaitse kehityspisteitä pelaamalla ja nosta tasoasi

Ultimate Team -tila
• Muuta Superstar X-Factor -kykyjä puoliajalla
• Joukkueen synergioiden helppo hallinta

Peliominaisuudet:

Franchise-tila
Voita Super Bowl ja rakenna NFL-dynastiasi pelaajana, valmentajana tai omistajana. Monipuoliset uudet ominaisuudet uudelleenrakennetussa Franchise Mode -tilassa antavat sinulle hallinnan aivan kaikesta (myös Super Bowlin voittamisesta). Työllistä ja hallitse valmentajiasi ja käytä kykypisteitä valmentajien erityiskykyjen parantamiseen. Hallitse joukkueesi harjoituksia, ota vastustajan vahvuudet huomioon ja integroi strategiasi pelikomentoihin, jotta olet pelipäivänä valmis kaikkeen. Myös edellisillä kausilla on väliä. Paranneltu tilannemoottori varmistaa, että tämä kausi, ja jokainen kausi sen jälkeen, on erilainen.

Joukkueen kasvot
Luo avatarisi ja pelaa aloittelijakautesi miten vain haluat, joko QB-, WR-, RB- tai LB-rooleissa. Uusi luokkajärjestelmä ja pelaajafysiikat mahdollistavat vartalotyypin, kykyjen, ominaisuuksien ja arvosanojen muokkauksen. Ansaitse mainetta pelaamalla ja kehitä avatariasi jokaisessa hahmoluokassa tappiin asti. Uuden yhdistetyn kehityksen ansiosta avatarisi ja kaikki edistyksesi siirtyvät myös Face of the Franchise- ja The Yard -tiloihin.

The Yard -tila
The Yard -tila on uudelleenrakennettu Madden NFL 22 -peliä varten. Nouse maailman parhaaksi uudelleenrakennetun kampanjan aikana, joka sisältää henkeäsalpaavia maisemia ympäri maailman. Kokeile uutta vaihtuvaa live-tapahtumahubia ja ansaitse palkintoja upouudessa ranked-tilassa. Kaikki edistyksesi säilyy päivitetyn avatarin ja yhdistetyn kehityksen ansiosta.

Superstar KO -tila
Kerää joukkueesi ja päihitä kilpailijasi Maddenin nopeimmassa co-op-pelitilassa, joka tarjoaa viiden minuutin matseja, erityisen stadionin ja kommentoinnin, dynaamiset säännöt sekä amerikkalaisen jalkapallokulttuurin ikoneita. Superstar KO -tila sisältää ensimmäistä kertaa NFL-joukkueita.

Madden Ultimate Team -tila
Aloita upouusi Ultimate Team -kausi täynnä uutta ja hauskaa sisältöä sekä kilpailullista tiiminrakennusta. Ansaitse MUT-tavaroita Ultimate Team Challenge -tehtävien kautta ja hio suunnitelmiasi strategisten päätöksien avulla. Näytä kaikille joukkueesi täynnä NFL-supertähtiä ja Hall of Fame -legendoja. Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa voit muuttaa to Superstar X-Factor -kykyjä väliajan aikana ja päihittää vastustajasi.

Exhibition-tila
Mittele 1 v 1 taistoissa verkossa ja paikallisesti (yksin- ja moninpelitilat) tai pelaa yksin offline-tilassa tekoälyä vastaan. Muuta peliasetuksiasi, kuten osioiden kestoa, sääntöjä, stadioneja ja asuja.

Ikäsuositus: PEGI 3+
Julkaisupäivämäärä: 20.8.2021
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.