Mario & Luigi: Paper Jam Bros. 3DS

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 34,95 3495

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kaksi Mariota on parempi kuin yksi Mario & Luigi: Paper Jam Bros. -pelissä! Valmistaudu hauskaan ja värikkääseen seikkailuun, joka on täynnä outouksia.

Tässä suositun roolipelisarjan viidennessä osassa Paper Mario hyppää sivusta ulos ja muodostaa Mario Bros. -supertähtien tiimin kohdatakseen ainoan asian, joka on yhtä Bowseria suurempi uhka Sienivaltakunnalle: nimittäin kaksi Bowseria! 

Kun Luigi avaa vahingossa salaperäisen kirjan, joka on piilotettu Prinsessa Peachin linnaan, hän saa enemmän kuin mitä hän tilasi, kun Paper Mario -peleistä tutut hahmot lentävät ulos kirjan sivuilta ja alkavat juosta ympäriinsä. Pelaajien tehtävänä on ohjata Marion, Luigin ja Paper Marion muodostamaa mahtavaa tiimiä voittaakseen Bowserin ja Paper Bowserin ja voidakseen palauttaa Paper Mario -hahmot takaisin heidän alkuperäiseen maailmaansa.

Paper Marion liittyessä tiimiin Mariolla ja Luigilla on nyt entistäkin enemmän tapoja tutkia, ratkaista arvoituksia ja kukistaa kaikki viholliset, jotka astuvat Mario-veljesten tielle. Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa pelaajat voivat taistella käyttämällä Trio-hyökkäyksiä ja käyttää Paper Marion ainutlaatuista kopiointikykyä, jonka avulla hän voi luoda kopioita itsestään vahvistaakseen hyökkäysvoimaansa. Meidän paperimaisella sankarilla on myös erikoistaitoja taistelun ulkopuolella kuten hänen kyky päästä pienien halkeamien kautta paikkoihin, joihin kolmiulotteiset veljekset eivät pääse.

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. sisältää myös uusia Paper Craft -taisteluita, joissa pelaajien tehtävänä on voittaa Bowserin joukot tanssin voimalla! Näissä taisteluissa sankarimme osallistuvat rytmiin perustuviin tapahtumiin vahvistaakseen valtavaa paperialusta, jonka avulla he voivat kukistaa Bowserin joukot.
Ikäsuositus: PEGI 3+
Julkaisupäivämäärä: 4.12.2015

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.