Mario Tennis Aces Nintendo Switch

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 59,95 5995
Määrä: kpl
Mario Tennis Aces Pre-Launch Online Tournament
Mario Tennis Aces -pelin ilmainen demoversio on tulossa ennen pelin julkaisua. Se tulee olemaan saatavilla vain rajoitetun ajan ja silloin voit testata 1-vs-1 -kisaamista verkossa. Lisätietoja tästä on tulossa myöhemmin.

Täysin uusi Mario Tennis -peli
Mario astuu kentälle tyylikkäässä tennisasussa pelaamaan vauhdikkaita otteluita useita erilaisia hahmoja vastaan. Tulet kohtaamaan uusia haasteita, jotka testaavat kykysi lukea vastustajasi asennon ja lyönnin voidaksesi määrittää, mikä lyönti antaa sinulle edun. Tässä pelissä on myös story-pelitila ensimmäistä kertaa sitten Game Boy Advancen Mario Tennis -pelin. Tämä pelitila sisältää muun muassa erilaisia tehtäviä ja pomotaisteluita.

Pelaa ystävien, perheen ja Super Mario -peleistä tuttujen hahmojen kanssa. Käytä erilaisia strategioita hallitaksesi peliä! Voit pelata muita pelaajia vastaan paikallisesti ja verkossa. Peli, jossa on syvyyttä, mutta joka on samanaikaisesti helppo aloittaa. Mukana on myös Swing Mode -pelitila, jossa voit pelata Joy-Con -peliohjaimilla aivan kuten käyttäisit oikeaa tennismailaa.

Ikäsuositus: PEGI 3+
Julkaisupäivämäärä: 22.6.2018

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.