Need for Speed Undercover Wii *käytetty*

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 24,00 2400
Määrä: kpl
Tuskin olisit koskaan voinut kuvitella sen päättyvän näin: täysimittainen takaa-ajo, jossa olet itse saalistaja. Ja saalis. Nyt sinun on hypättävä ratin taakse Need for Speed Undercover -pelissä Wiille ja riskeerattava kaikki ja soluttauduttava keskelle armotonta rikollissyndikaattia, joka sinun on lopultava kaadettava.
Pääkohteesi on mies, joka on täysi sekopää ratin takana ja ajaa, kuin hänen elämänsä riippuisi pakenemisesta. Kuten se tavallaan riippuukin. Hän on henkilö, jolla on sinun tarvitsemasi vastaukset ja sinun on napattava hänet. Turhaa varmaan mainita, mutta peräpeilissäsi siintävä poliisipartio ei tee elämääsi yhtään helpommaksi. Lain kouraa pakeneminen, vihollisen voittaminen ja tämän kaiken päättävän totuuden selvittäminen vaatii kaiken kokemuksesi ja taitosi. Tärkeimmät toiminnot: Soluttaudu syvälle Elä keskellä toiminnantäyteistä tarinaa, joka on täynnä takaa-ajoja ja petoksia. Ota vastaan hommia ja kisaa kilpailuissa osoittaaksesi arvosi samalla, kun soluttaudut ja kaadat kansainvälisen rikollisjärjestön.

-Valtatietaisteluita: Taistele poliiseja ja muita vastaan samalla kun saalistat täydellä nopeudella ja korkeilla panoksilla useita autoja. Valtavasti parannettu tekoäly tarkoittaa aggressiivisempia ja älykkäämpiä poliiseja, jotka keskittyvät sinun ajosi katkaisemiseen mihin hintaan hyvänsä.

-Omista avoin maailma: Kaahaa läpi valtavien valtatiekompleksien ja löydä Gulf Coast Tri-Cities -alueen valtava avoin maailma, joka koostuu kolmesta erilaiseta kaupungista, jotka yhdistää laaja tieverkosto.

-Upea ajomallinnus: Täysin uusi pelimoottori antaa mahdollisuuden tehdä uskomattomia liikkeitä ja ajaa mahdollisuuksien rajoilla.

-Party Play (Wii): Kisaa, aja takaa ja voita ystäväsi 2 tai 4 pelaajan moninpelissä.

-Kisattavissa ovat perinteiset pelimuodot, kuten sprintit ja usean kierroksen kisat, sekä täysin uudet haastepelit The Heist! ja Poliisi & Rosvo -pelitila.
Ikäsuositus: PEGI 12+
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.