New Pokemon Snap Nintendo Switch

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 59,95 5995

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

ENAAKOTILAAJILLE MUKAAN POKEMON TARRA-ARKKI! Saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää.
 
New Pokémon Snap on täysin uusi seikkailu Nintendo Switchille, joka on saanut inspiraationsa klassisesta Nintendo 64 -pelistä Pokémon Snap.

Etsi ja ota kuvia Pokémoneista niiden omissa villeissä ympäristöissään New Pokémon Snap -pelissä, vain Nintendo Switchillä! Tulet myös näkemään käyttäytymistä ja ilmaisuja, joita et ole koskaan ennen nähnyt villien Pokémonien osalta. Näet Pokémoneja monissa erilaisissa tilanteissa, kuten kuinka ne rentoutuvat ja leikkivät, kun niille annetaan mahdollisuus siihen.

Tutki salaperäistä Illumina-ilmiötä

Matkusta saarille, jotka muodostavat Lental-alueen. Tällä alueella joillakin Pokémoneilla ja kasvillisuudella näyttäisi olevan erityinen hehku. Ota selvää näistä Pokémoneista yhdessä Professor Mirrorin kanssa, kun tutkit tiheitä viidakoita, valtavia aavikoita ja muuta! Havaintosi Pokémoneista, jotka kukoistavat luonnossa, voivat auttaa sinua selvittämään totuuden salaperäisen Illumina-ilmiön takana. Ottamiasi Pokémon-valokuvia käytetään ikioman Pokémon Photodexisi luomiseen!

Tämä uusi peli herättää alkuperäisen, vuonna 1999 Nintendo 64:lle julkaistun Pokémon Snap -pelin pelattavuuden eloon Nintendo Switchillä sisältäen samalla useita tuntemattomia saaria tutkittavaksi ja erilaisia Pokémoneja nähtäväksi!

Valokuvaa villejä Pokémoneja niiden luonnollisissa elinympäristöissä, kun tutkit tuntemattomia saaria. Hyppää luotettavaan NEO-ONE-ajoneuvoosi ja matkusta useissa erilaisissa ympäristöissä kuten rannoilla, viidakoissa ja aavikoilla napataksesi valokuvia ennen näkemättömästä Pokémonien käyttäytymisestä. Voit jopa heittää herkullisen fluffruit-hedelmän Pokémonille herättääksesi sen huomion.

Ota mahdollisimman monta kuvaa. Valokuvasi ja havaintosi saattavat olla avain oppiaksesi lisää hehkuvista Pokémoneista, joita kohtaat pelin aikana.

Ikäsuositus: PEGI 3+
Julkaisupäivämäärä: 30.04.2021
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.