Titanfall Xbox One *käytetty*

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 9,00 900
Määrä: kpl
Valmistaudu Titanfalliin. Call of Duty -pelin alkuperäisten luojien ja avainkehittäjien rakentama Titanfall on täysin uusi universumi, joka asettaa rinnakkain pienen vs. jätin, luonnollisen vs. teollisen sekä miehen vs. koneen. Respawnin visionäärit ovat ammentaneet inspiraatiota kokemuksistaan ensimmäisen persoonan toimintapeleistä ja Titanfallissa he ovat keskittyneet tuomaan jotain innostavaa seuraavan sukupolven moninpelaukseen.

    Nopeatempoinen Tulevaisuuden Sodankäynti: Titanfallissa tulevaisuuden kehittynyt sodankäynti antaa sinulle vapauden taistella sekä eliittisotilaana että ketteränä vahvasti panssaroituna Titaanina. Titanfall muuttaa taistelun ja liikkumisen peruskäsitykset antaen pelaajille kyvyn vaihtaa taktiikoita lennosta, hyökäten tai paeten tilanteesta riippuen.
    Verkkomoninpelauksen tulevaisuus: Peli on kauttaaltaan moninpeliä tarjoten uudenlaisen kokemuksen nopeatempoisesta verkkotaistelusta yhdistettynä normaalisti vain yksinpelipuolelta löydettyihin sankarillisiin erikoistilanteisiin. Näiden kahden pelitavan yhdistelmä on iso osa sitä, mikä antaa Titanfallille sen ikonisen identiteetin.
    Visionäärit, jotka määrittelivät pelaamisen sukupolven ajan, ovat palanneet! Perustettu vuonna 2010, Respawn Entertainmentin perustivat Vince Zamepella sekä Jason West, Infinity Wardin kanssaluojat sekä multi-miljardin dollarin pelisarjan Call of Dutyn kanssaluojat. He ovat ammentaneet taustastaan ja ottavat uuden lähestymistavan pelin suunnitteluun luomalla täysin uuden universumin Titanfallin avulla.

Ikäsuositus: PEGI 18+
Julkaisupäivämäärä: 14.03.2014
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.