Bayonetta 3 Nintendo Switch + steelbook

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 59,95 5995
Määrä: kpl
 Bayonetta palaa hiuksia nostattavaan toimintaan ja elämää suurempiin taisteluihin.

Tässä Bayonetta-sarjan kolmannessa osassa pysäyttämättömän Umbra-noidan on yhdistettävä voimansa joidenkin tuttujen kasvojen, salaperäisen Violan sekä joukon muiden Bayonettojen kanssa estääkseen keinotekoista Homunculia aiheuttamasta tuhoa.

Pelaajat käyttävät Bayonettan häijyjä aseita ja uutta tehokasta Demon Masquerade -kykyä räjäyttääkseen, lyödäkseen ja kukistaakseen vihollisia näyttävillä liikesarjoilla ja demonisilla voimilla. Ne auttavat Bayonettaa, pahinta elossa olevaa noitaa, taistelussa pahuutta vastaan, joka pyrkii upottamaan ihmiskunnan kaaoksen syvyyksiin.
Kokonainen joukko Bayonettoja

Kohtaa todellinen Bayonettojen liitto, joista jokainen on toinen toistaan mahtavampi, kun taistelet tiesi läpi Tokion katujen, Kiinan vuorilla ja niiden ulkopuolella! Matkan varrella pelaajat saavat tietää, voiko tämä salaperäinen liitto todella pelastaa koko ihmiskunnan ja mikä kohtalo odottaa tätä Bayonettojen joukkoa.
Viola - kova kilpailija

Bayonettan lisäksi pelaajat ohjaavat myös rajua noitaa Violaa, joka on valmis päästämään helvetin valloilleen Homunculia vastaan miekkansa ja hassun kumppaninsa, kissademoni Cheshiren avulla.
Ikäsuositus: PEGI 16+
Nopeimmille mukaan steelbook! (rajoitettu erä)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.