Expeditions: A Mudrunner Game Nintendo Switch

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 39,95 3995
Määrä: kpl
Lähde palkitseville tieteellisille tutkimusretkille, kun sopeudut luonnon haasteisiin ja selvität kartoittamattomien maiden mysteerit.

Lähde valtavaan kuivien aavikoiden ja karujen metsien erämaahan ja nouse jyrkimmille vuorille etsimään piilotettuja aarteita. Johda tutkimustehtäviä ajaessasi erilaisia maastoajoneuvoja petollisia polkuja pitkin käyttämällä edistyksellistä teknologiaa ja huipputeknisiä työkaluja esteiden ylittämiseen. Rakenna ja hallitse tukikohtaasi ja varusta ajoneuvosi välttämättömillä laitteilla, kuten droneja ja kaikuluotaimia varmistaaksesi menestymisesi luonnossa.

Palkkaa huippuluokan asiantuntijoiden tiimi parantamaan taitojasi ja avaamaan uusia mahdollisuuksia tutkimiseen. Koe MudRunner- ja SnowRunner-kehittäjien edistyksellisimmät fysiikkaan perustuvat off-road-seikkailut uudella tavalla. Suunnittele reittisi viisaasti lentämällä maisemien yli dronellasi, käyttäen metallinpaljastinta ja kameradronen avulla arvokkaiden laitteiden kätköjä. Kartoita äärimmäisiä maisemia ajoneuvosi huippuluokan laitteiden arsenaalilla, kuten istuttamalla ankkureita vaikeiden rinteiden nousemiseen tai aktivoimalla kaikuluotaimia veden syvyyden mittaamiseksi. Hallitse leiriäsi rakentamalla tutkimusrakenteita ja palkkaamalla asiantuntijoita avataksesi uusia taitoja ja mahdollisuuksia tutkimusmatkojen aikana.
Ikäsuositus: PEGI 3+
Julkaisupäivämäärä: 05.03.2024
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.