Fifa 15 Xbox One *käytetty*

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 4,00 400
Määrä: kpl
FIFA 15 herättää futispelauksen eloon huikean yksityiskohtaisena. Fanit pääsevät kokemaan urheilulajin emootiot aivan uudella tavalla. Todista yleisön intensiivistä osallistumista ja hurrausta pelipäivänä, kuuntele kommentaattorien innostunutta selostusta Dynamic Match Presentationissa.

Kaikki 22 kentällä olevaa pelaajaa on ensimmäistä kertaa yhteydessä toisiinsa Emotional Intelligencen avulla - pelaajat reagoivat vastustajien ja joukkuetovereiden toimintaan aidosti ja ennakoivasti.

Uuden sukupolven grafiikat tarjoavat faneille elävän pelikentän, jonka ruoho kuluu matsin edetessä. Muta tarttuu pelaajiin ja Authentic Player Visuals tekevät pelaajista entistä aidomman ja atleettisemman näköisiä.

Player Control parantaa pelaajaliikkeiden responsiivisuutta, antaen urheilijoille paremmat ja persoonallisemmat mahdollisuudet pallon hallintaan, tehden Mies-vastaan-Mies taisteluista entistäkin antoisempia.

Jalkapallo tarjoaa maailman parasta draamaa ja FIFA 15 vie fanit sen keskelle tarjoten mahdollisuuden tuntea maailman parhaimman urheilulajin emootiot ja intensiivyys.

Emootiot & Intensiivisyys
•Emotionaalinen älykkyys —Kaikki 22 kentällä olevaa pelaajaa ovat ensimmäistä kertaa yhteydessä toisiinsa mahdollistaen faneille maailman parhaiden pelaajien asenteen ja persoonallisuuden kokemuksen matsin aikana. Pelaajat tunnistavat erilaisia tilanteita, jotka aikaansaavat aitoja emotionaalisia reaktioita - jotka pohjautuvat luonnollisesti pelin tapahtumiin. Jos pelaaja esimerkiksi joutuu jatkuvasti vastustajan estämäksi, hän voi kohdata vastustajan haasteen ja tilanteen mukaisella tavalla. Pelaajat vastaavat autenttisesti uusilla reaktioilla päätöksiin, huonoihin taklauksiin, missattuihin tilanteisiin, maaleihin ja muihin merkittäviin hetkiin läpi koko pelin. Käytössä on yli 600 potentiaalista emotionaalista reaktiota.

•Dynamic Match Presentation — Pelipäivä tuntuu entistä dynaamisemmalta ja elävämmältä kuin koskaan aiemmin - ällistyttäen sinut kaikilla ottelutapahtumilla ja pitäen sinut jatkuvasti hetkessä. Aluekohtaisen käyttäytymisen myötä yleisö reagoi, kannustaa ja hurraa oman joukkueen, liigan, maan tai maanosan omintakeisella tavalla. Anfieldin fanit Liverpoolissa tuntuvat ja käyttäytyvät erilailla kun La Bomboneran fanit Buenos Airesissa. Kommentaattorit mainitsevat fanien erityiskäytöksestä, jonka saa aikaan uniikit fanihetket kuten Poznan tai joukkueen oma biisi. Uudet Bench Reactions -reaktiot, 10 Player Goal Celebrations -juhlistusta, pallopoika-animaatiota ja kontekstiin sopivaa kommentointia pitävät FIFA 15 fanit innostuneina läpi koko matsin.
Vertaansa vailla oleva älykkyys

•Team Tactics — Joukkueilla on nyt kokonaiskuva pelistä ja taktiikkaa päivitetään dynaamisesti kuhunkin tilanteeseen sopivaksi. Jos vastustaja esimerkiksi johtaa yhdellä maalilla 88 minuutin kohdalla, he voivat päättää pitää palloa kulmassa saadakseen aikaa kulumaan. Tuloksena on inhimillisempi vastustaja, joka ottaa enemmän riskiä ollessaan häviöllä ja konservatiivisempi johtaessaan. Park the Bus, In the Mixer ja Time Wasting ovat vain muutamia uusia tiimitaktiikoita fanit löytävät FIFA 15 -pelistä.
Uskomattomat grafiikat

•Autenttiset pelaajagrafiikat —FIFA 15 kehitystiimi on luonut Next Generation -futispelaajan, joka näyttää aivan oikealta pelaajalta. Täysin uusi fysiikkapohjainen renderöintivalojärjestelmä muuttaa pelaajien ulkonäköä, mahdollistaen huomattavasti aikaisempaa yksityiskohtaisemmat kasvot. Uudet keho- ja hahmomallit tekevät pelaajista voimakkaampia ja atleettisempia, samalla kun he liikkuvat realistisesti ja reagoivat ympäristöön saaden mutaa ja ruohoa vaatteisiinsa pelin edetessä.

•Elävä kenttä— Kentät eivät enää koskaan ole samanlaisia. Sivutaklaukset ja kengänjäljet näkyvät nyt kentällä ja samalla kun matsi etenee, alkaa pelialusta kulumaan aivan kuin oikeassa matsissa. Vesisateessa tai kostealla säällä pelatessa fanit näkevät mutaa ja kentän rajua kulumista. Kulmalippufysiikat, tärähtävät maalikehykset ja animoidut LED-mainokset ovat vain muutamia uusia yksityiskohtia, jotka herättävät FIFA 15 -pelin eloon.
Pelaajahallinta

•Ketteryys & Hallinta — FIFA 15 lisää aivan uuden tason pelaajahallintaan. Run Touch Dribbling mahdollistaa pallon paremman hallinnan juostessa ja tiivissä tilanteissa, mahdollistaen maailman parhaiden pelaajien persoonalliset otteet. Leo Messi voi harhauttaa ja liikkua aivan kuin hän tekee oikeassa elämässä. Päivitetyt pelaajabiomekaniikat saavat pelaajat reagoimaan ja liikkumaan entistä tasapainoisemmin ja lähempänä palloa sen ollessa heidän hallinnassaan. Entistä tarkemmat askeleet ja käännökset hitaassa vauhdissa sekä tarkempi hallinta vauhdikkaassa menossa antaa faneille entistä paremmat kentällä olevien pelaajien hallintamahdollisuudet.

•Kaksintaistot — Pallon anastaminen vastustajalta on FIFA 15 -pelissä entistäkin palkitsevampaa ja myös fyysisempää. Pelaajat käyttävät Full-Body Defending -puolustusta pallon voittamiseksi ja sen pitämiseksi. Possession Tackles palkitsee hyvästä puolustuksesta, auttaen pelaajia pitämään palloa lähellä kun haaste on voitettu. Uudet hartiapuskut, työntö/veto mekaniikat ja isot kaatumisfysiikat mahdollistavat taistelun tuntemisen; paidasta vetäminen on myös näkyvää kiitos uusille hahmografiikoille ja parannetulle kangasteknologialle.

•Aidot kontaktit — Physically Correct Contacts mullistaa tavan, jolla pallo kommunikoi pelaajan ja ympäristön kanssa. Jokainen kosketus, syöttö, laukaus ja harhautus liikuttaa palloa sen pyörimissuunnan mukaan suhteessa palloon koskevan kehonosan asentoon - tämä saa pallon pyörimään ja liikumaan aidosti ja erilaisilla liikeradoilla. Pallon liikkuminen FIFA 15:ssa muutta koko pelin.

•Joukkuetoverin ohjaus – FIFA 15 faneilla on nyt entistä enemmän vapautta hyökätessä, sillä he voivat hallita myös joukkuetovereita heittojen, kulma- ja vapaapotkujen aikana. Oikeanpuoleista sauvaa käyttämällä FIFA-fanit voivat ohjata joukkuetovereita siirtymään esimerkiksi optimaaliseen syötön vastaanottopaikkaan kuollut pallo -tilanteissa.
Ikäsuositus: PEGI 3+
Julkaisupäivämäärä: 25.9.2014
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.