Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged Day One Edition Nintendo Switch

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 39,95 3995
Määrä: kpl

Upouusi järjestelmä määrittelee ajoneuvojen luokan, jota voidaan päivittää erityisellä taitopuulla, joka vaikuttaa suoraan niiden suorituskykyyn. Voit kisata mm. lähiöissä sijaitsevan talon takapihalla tai minigolfradalla villin lännen kylässä sekä muissa upeissa ympäristöissä.

Tutustu viiteen upouuteen paikkaan, hallitse niiden salaisuudet ja kipua palkintokorokkeelle. Uudet maastot ovat toinen fantastinen uusi tulokas, joka tekee kilpailuistasi entistä jännittävämpiä ja haastavampia, sillä ruoho, hiekka ja monet muut vaikuttavat suoraan ajoneuvon hallintaan.

Driftin ja Boostin lisäksi voit nyt esitellä Lateral Dash hyppyjä yhden tai kahden hypyn saattelemana. Uusien Jumpsien avulla voit ohittaa liikenteen ja löytää myös uusia salaisia reittejä.

Luo unelmiesi rata tehokkaalla Track Editorilla tai käytä yhteisön valmiiksi tekemiä luomuksia. Uusi ja parannettu Livery Editor on mitä tarvitset, sillä uusilla työkaluilla, kuten tarraeditorilla, voit suunnitella ja tallentaa malleja ja muotoja luodaksesi mestariteoksen. Tarjolla on useita eri pelitiloja ja voit pitää hauskaa sekä offline- että online pelitilassa.

Ikäsuositus: PEGI 3+
Julkaisupäivämäärä: 19.10.2023
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.