Kirbys Return to Dreamland Deluxe Nintendo Switch

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 59,95 5995
Määrä: kpl
Kirby's Return to Dream Land Deluxe on uusi versio Kirby's Adventure Wiistä Nintendo Switchille! Jopa neljä pelaajaa voi liittyä Kirbyn ja ystävien matkaan, kun he matkustavat läpi Dream Landin auttaakseen Magoloria korjaamaan avaruusaluksensa.

LÖYDÄ SUOSIKKIKOPIOINTIKYKYSI

Swordin, Whipin ja muiden tuttujen kopiointikykyjen lisäksi uusi Mecha Copy Ability tekee debyyttinsä! Muutu robotiksi ja lennä taivaan halki, hyökkää kaukaa tykilläsi tai läheltä voimakkailla iskuilla. Voit myös nielaista hehkuvia vihollisia käyttääksesi erityisiä superkykyjä, jotka ovat ultravahvoja versioita tavallisista kopiointikyvyistä, jotka voivat antaa todellisen etulyöntiaseman sinulle!

SEIKKAILE YHDESSÄ!

Jaa Joy-Con -ohjaimet pelataksesi yhdessä paikallisesti samalla konsolilla jopa neljän pelaajan moninpeliä. Pelaa suosikkihahmoilla, kuten Kirby, Meta Knight, King Dedede ja Bandana Waddle Dee, tai anna kaikkien pelata Kirbynä ja jokainen voi käyttää suosikkikopiointikykyjään!

PALJON ERILAISIA MINIPELEJÄ!

Pidä taukoa seikkailusta ja pelaa erilaisia minipelejä jopa neljän pelaajan kesken! Tuttujen minipelien, kuten Ninja Dojo ja Samurai Kirby, lisäksi voit myös kokeilla täysin uutta Magolor's Tome Trackersia.

* Moninpeli vaatii yhteensopivan ohjaimen per pelaaja. Lisäohjaimia (myydään erikseen) saatetaan tarvita
Ikäsuositus: PEGI 7+
Julkaisupäivämäärä: 24.02.2023
Lisäksi mukaan: juliste ja tarroja! (rajoitettu erä)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.