Ennakkotilaustuote

Mario + Rabbids Sparks of Hope Nintendo Switch

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Hinta: 49,95 4995
Määrä: kpl
Mario + Rabbids Spark of Hope -pelissä lähdet uudelle seikkailulle Marion, Rabbid Peachin ja kaverien kanssa. Pahaenteinen Cursa etsii lisäenergiaa galaksin kaaokseen ajaville suunnitelmilleen, jonka johdosta galaksin kohtalo on pelaajan harteilla. Matkusta useilla eri planeetoilla, tutki niiden erikoisia elämänmuotoja ja taistele Cursan kätyreitä vastaan innovatiivisessa taistelujärjestelmässä, joka yhdistää vuoropohjaisen strategian ja reaaliaikaisen toiminnan.

Lisätietoja pelistä:

• HUIPPUTIIMI!
Luo mieleisesi tiimi Marion ja Rabbid Hero -sankareiden joukosta. Voit valita käytettäväksesi kolme eri hahmoa useista vaihtoehdoista, joihin sisältyy Rabbid Peach, Luigi, Rabbid Mario, Princess Peach ja yllättäviä uusia hahmoja. Hyödynnä hahmojen erikoiskykyjä ja voita haastavatkin vastustajat.

• TAKTIIKKAA JA TOIMINTAA
Käytä sankareiden taitoja innovatiivisessa taistelujärjestelmässä, joka yhdistää vuoropohjaisen strategian ja reaaliaikaisen toiminnan yhteen. Voit esimerkiksi hypätä korkeammalle tiimikaverien avulla, piiloutua suojaan tai rynnätä vihollisiesi luo. Voit mukauttaa sankareita Spark-hahmoilla, hyödyntäen hauskoja kykyjä ja erikoisia apuvälineitä.

• GALAKSINLAAJUINEN SEIKKAILU
Seikkaile avaruusaluksesi avulla galaksin läpi, pelastaen planeetat Cursalta. Tutki planeettoja, haasta Nintendo-universumista tutut viholliset ja tapaa planeettojen kummalliset asukkaat löytääksesi mystiset salaisuudet.

• PELASTA SPARK-hahmot!
Pelasta erikoiset Spark-hahmot ennenkuin ne päätyvät Cursan käsiin. Sparks-hahmo syntyvät, kun Lumas ja Rabbids yhdistyvät, ja niiden avulla voit käyttää hämmästyttäviä erikoiskykyjä, kuten luoda energiaesteitä, loihtia tulta ja paljon muuta. Jokaisella Spark-hahmolla on oma voima ja persoona, ja voit löytää uusia hahmoja tusinoittain.
Ikäsuositus: PEGI 7+
Julkaisupäivämäärä: 2022
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.