Mario Party Superstars Nintendo Switch

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 59,95 5995
Määrä: kpl
Superstar-kokoelma klassisia Nintendo 64™ -kenttiä!

Mario Party™ on taas täällä viiden klassisen kentän kanssa Nintendo 64 Mario Party -peleistä. Kuorrutus kohtaa kukkaset kisaillessasi löytämään mahdollisimman paljon tähtiä (ja sabotoimaan vasustajasi) Peach’s Birthday Cake -kentällä alkuperäisestä Mario Party -pelistä. Space Land -kentällä voit seurata lähtölaskentaa Bowserin Coin Beam -laitteelle ja koittaa säilyttää kolikkosi. Pöydät kääntyvät nopeasti Mario Party -peleissä, ole siis varuillasi. Tämä ja kaikki muut pelitilat ovat pelattavissa myös verkossa*.

100 klassista minipeliä Nintendo 64- ja Nintendo GameCube™ -peleistä tekevät paluunsa monien muiden mukana! Kokeile Superstar-minipelikokelmaa, joka sisältää minipelejä koko pelisarjasta. Kaikki minipelit toimivat näppäinohjauksella, eli voit pelata tavallisilla Joy-Con™-ohjaimilla tai käyttää Nintendo Switch™ Pro Controller -ohjainta tai Nintendo Switch Lite -konsolia.

Voit pelata kenen tahansa kanssa missä tahansa samalla konsolilla**, paikallisesti langattoman yhteyden kautta** tai verkossa*. Pelit ystävien kanssa lautapelitilassa tallentuvat joka vuoron jälkeen, eli voit ottaa taukoja vapaasti ja jatkaa pelaamista myöhemmin. Tarrojen avulla voit kehua tai ärsyttää muita pelaajia matkalla seuraavalle tähdelle. Kaikki pelitilat tukevat verkkomonipeliä, joten hyppää vain pelaamaan minipelejä tai 30 vuoron maratonipeli kaverien kanssa. Voitto tuntuu aivan yhtä hyvältä mistä päin maailmaa tahansa.
Ikäsuositus: PEGI 3+
Julkaisupäivämäärä: 29.10.2021
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.