Mutant Football League - Dynasty Edition Nintendo Switch

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 29,95 2995
Määrä: kpl
Mutant Football League on toiminnalla ladattu jalkapallopeli, joka tarjoaa intensiivisen moninpelin, strategiaa ja kuolettavaa huumoria. Pelin Dynasty Edition -versio sisältää kaikki julkaistut lisäosat, uusia ominaisuuksia.

Mutant Football League: Dynasty Edition sisältää:
Ainutlaatuista tiimi-sisältöä:
Uudet haastajat astelevat pelikentälle. Mukana kaksi uutta joukkuetta, Purple Mutant Eaters ja Hexxon Oilers, omine areenoineen.
Dynasty-moodi: Astu valmentajan rooliin ja luotsaa omaa suosikki MFL-joukkuettasi. Voita useita mestaruuksia matkalla liigan huipulle.
Uusia pelattavia rotuja: Raivoavat ihmissudet ja demonit, erilaiset botit ja alienit sekä mutantit tuovat uutta eloa peliin.
Moninpeli: Kahden pelaajan moninpeli mahdollistaa neljän pelaajan paikalliset ottelut.
25 joukkuetta ja kenttää: Pelaava voi valita 25 joukkueen välillä, mukaan lukien Nuked London Hatriots, Killadelphia Evils ja New Goreleans Zombies. Tarjolla on myös 24 ainutlaatuista kenttää, joissa jokaisessa on kuolettavia esteitä.
Hall of Fame -selostus: NBA Jam ja NFL Blitz -kommentaattori Tim Kitzrow tarjoilee unohtumattoman, aikuisille suunnatun selostuksen jokaiselle ottelulle.
Likaiset temput: Pelaajat voivat liata kätensä ja käyttää kaikkia mahdollisia keinoja voittaakseen vastustajansa. Heitä pommeja, lahjo tuomari, ammuskele ja aiheuta tuhoa arvaamattomilla tavoilla.
Useita pelitiloja: Mukana pelitilat, kuten Training Camp, Exhibition, Practice, Playoffs ja Full Season.
Pelin jälkipyykki: Pelaajat voivat jatkaa toimintaa myös pillin vihellyksen jälkeen. Ota selvää pelikentän ulkopuolella, kuka on todellinen voittaja.
Ikäsuositus: PEGI 18+
Julkaisupäivämäärä: 19.10.2018
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.