NHL 24 PS5

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 49,95 4995
Määrä: kpl
NHL 24 -pelin upouudet peliominaisuudet herättävät autenttisen toiminnan jäällä eloon.

Koe kovapaineisen pelin kiire ja rankkuus uupumismekaniikalla, jossa hyökkäysalueen jatkuva paine johtaa uusiin peliä muuttaviin vaikutuksiin, kuten maalivahdin väsymiseen, joka hidastaa hänen reaktioaikaansa sitä enemmän, mitä enemmän hän väsyy hyökkäystoiminnan vuoksi. Muuta ottelun suuntaa fysiikkapohjaisella kontaktilla rikkoessasi pleksin ja lähettäessäsi pelaajia vaihtopenkille tuntuvilla taklauksilla ja koe vertaansa vailla oleva pelaajan hallinta uudella pelisilmäsyöttöjärjestelmällä ja täyden hallinnan taitoliikkeillä. Chel on yhdistetty paremmin kuin koskaan ennen cross-playllä kaikissa online-joukkuepelitiloissa sekä uusilla HUT-hetkillä, jotka antavat sinun toisintaa jääkiekon historian klassikkohetkiä ja nykypäivän upeimpia pelikuvioita. Kerskailuhetket lisäävät ylimääräisen autenttisuuskerroksen ja tuovat peliin yli 75 uutta maalituuletusta, ja kokonaan uudistettu esitystapa täydentää monipuolistettua yleisön tunnelmaa, joka saa pelin pelaamisen tuntumaan siltä kuin olisit itse mukana.

Tunne jääkiekon intensiteetti upouusilla pelaamisominaisuuksilla, jotka tehostavat autenttisen kaukalotoiminnan painetta, fyysisyyttä ja hallintaa NHL 24 -pelissä. Chelin pelaamiskokemuksen täydellinen uudistus, joka palkitsee pidennetyt hyökkäystapahtumat sekä ajan hyökkäysalueella ja lisää peliin dynaamisen uuden autenttisuuden ja jännityksen kerroksen. Pysyvän paineen järjestelmäHyökkäävä joukkue voi nyt ansaita merkittävän uuden edun pysyvän paineen järjestelmän avulla. Jos pelaajat pystyvät pitämään paineen yllä hyökkäysalueella, he aktivoivat Pysyvä paine -edun, joka pienentää vastustajan ominaisuuksia rajoitetun ajan ja antaa heille lisää tilaa liikkua ja luoda pelikuvioita. Mitä pidempään pystyt pitämään painetta yllä, sitä väsyneemmäksi vastustajasi maalivahti tulee uuden maalivahdin väsymisen järjestelmän ansiosta. Väsymys vaikuttaa veräjänvartijan kykyyn reagoida laukauksiin, sillä hän väsyy ajan mittaan, ja yli 75 uutta maalivahtianimaatiota auttavat herättämään tämän pelinsisäisen tarinan eloon.

Uudistettu fysiikka ja uudistetut animaatiot mullistavat fyysisen kontaktin ja tarjoavat ennennäkemättömän realistisia taklauksia. Uudet räsynukkereaktiot ja animaatiopohjaiset reaktiot luovat suuria hetkiä missä tahansa ottelun vaiheessa. Lisäksi entistä lujemmat taklaukset avaavat lisää kiekonmenetysmahdollisuuksia, mutta jos taklauksesi ei osu kohteeseensa, et pääse nopeasti takaisin pelipaikallesi, mikä lisää uuden kerroksen riski ja palkinto -pelaamista. Ja kyllä, jos haluat pelata fyysisesti, voit nyt rikkoa pleksin ja lähettää vastustajiasi vaihtopenkille. Täydellinen ohjauskomentomääritysten päivitys tekee kohokohtavideoihin kelpaavien pelikuvioiden käyttämisestä entistä intuitiivisempaa ja helppokäyttöisempää. Lisäksi olemme lisänneet uuden kyvyn hämätä, syöttää tai harhauttaa jokaisesta liikkeestä, mikä avaa kokonaan uuden luovuuden ja taktiikan tason pelaajille.

Ohjaimen etupuolen painikkeiden uudelleenmäärittäminen yhdessä uuden syöttöjen vastaanottajien yläpuolella olevan visuaalisen ikonografian kanssa mahdollistaa entistä suoremman syöttämisen ja kyvyn syöttää mihin tahansa milloin tahansa kaukalossa. Lisäksi voityhden kosketuksen syöttämisen avulla nopeasti siirrellä kiekkoa ympäri kaukaloa ja hyödyntää tärkeät mahdollisuudet napauttamalla syöttöpainiketta, kun kiekko on liikkeessä. Kaikki tämä mahdollistaa entistä luovemmat ja autenttisemmat syötöt. NHL 24 sisältää parannetut cross-play -ominaisuudet, joiden avulla voit pelata saman sukupolven Sony- ja Microsoft-konsolien pelaajien kanssa ja heitä vastaan HUT- ja WOC-tiloissa saaden tähän yhdistetyimmän Chel-kokemuksen. Päivitetyt ihmismaalivahtien ohjauskomennot tekevät maalivahtina pelaamisesta helppokäyttöisempää ja intuitiivisempaa. Uuden liekaohjausjärjestelmän avulla voit liukua edestakaisin tehdäksesi torjuntoja ja palata sitten automaattisesti takaisin keskisijaintiin, mikä helpottaa pelaajan keskittymistä peliin. Uusien ohjauskomentojen lisäksi vaistojärjestelmä on uusi pelin sisällä oleva peli, jossa voit arvata laukauksen sijainnin saadaksesi bonuksen torjuntayritykseesi – väärin arvaaminen kuitenkin suurentaa maalin syntymisen mahdollisuutta. Se on jännittävä ja laaja uusi lisäys kokeneille maalivahdeille.

Merkittävät esitystapapäivitykset aina tuuletuksesta yleisön pauhuun ja selostuskopin ääniin saavat toiminnan kaukalossa tuntumaan siltä kuin olisit itse areenalla ja antavat sinulle dynaamisia uusia tapoja tuulettaa maalejasi. Lähetys tuntuu elävämmältä kuin koskaan ennen, sillä mukana on yli 75 uutta maalituuletusanimaatiota, uusia kamerakulmia, valaistustehosteita ja pelaajien kyky määrittää tuuletuksensa, jotta he voivat kerskailla haluamallaan tavalla. Tämä on ylivoimaisesti energisin Chel-yleisö tähän saakka. Uudet tapahtumareaktioiden aallot tukevat merkittäviä pelikatkoja, kiitämistä kohti maalia, uupumismekaniikan huippuja ja niitä dramaattisia tappioasemasta nousemisen hetkiä, jotka saavat areenan tuntumaan elävältä.

Asiantuntijaselostajakoppiin on lisätty veteraaniselostaja ja kaksinkertainen jääkiekon olympiakultamitalisti Cheryl Pounder. Hänen kokeneet kommenttinsa ja korkean tason jääkiekkoälynsä puhaltavat uutta eloa hetkestä toiseen etenevään toimintaan. Lisätyn todellisuuden lähetyksen laajennuksena kaukalon laidat on nyt rakennettu viestimään tärkeitä kaukalon hetkiä aina siirretyistä rangaistuksista, maaliyhteenvedoista, tilastomerkkipaaluista ja koristetaustoista niihin merkittävien kerskailukamerahetkien korostamiseen. Frostbite-pelimoottori pyörittää edelleen EA SPORTS NHL 24 -peliä sisältäen vertaansa vailla olevia grafiikkapäivityksiä konsolipeleille. Frostbite auttaa herättämään toiminnan eloon aina dynaamisesta valaistuksesta uudistettuun hahmojen todenmukaisuuteen.

HUT tarjoaa mukaansatempaavan uuden pelaamiskokemuksen NHL 24 -pelissä aina pienten yksityiskohtien korostamisesta tärkeiden aikakauden määrittävien hetkien elämiseen ja sopimusten tekemiseen. Olipa kyseessä sitten ottelu jääkiekon historian aikakirjoista tai viime viikon ratkaiseva pudotuspeleihin pääsyn varmistava pelikuvio, toisinna jääkiekon huippuotsikot HUT-hetkissä – ja ansaitse palkintoja sen tekemisestä. NHL 24 esittelee uuden reaaliaikaisen tavoitteidenseurantajärjestelmän, joka perustuu korttityyppeihin, joukkueisiin, pelaajiin ja toimintaan kaukalossa päivittäen samalla pelaajien edistymisen pelissä.
Ikäsuositus: PEGI 12+
Julkaisupäivämäärä: 06.10.2023
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.