Saints Row Criminal Customs Edition PS4

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 59,95 5995
Määrä: kpl
Olet porukkasi – The Saintsin – tuleva pomo ja tehtävänäsi on Neenah, Kevin ja Eli rinnallasi nousta Santo Ileson kaduilta, rakentaa rikollisimperiumi ja ottaa kaupunki haltuusi Los Panteroseilta, Idolseilta ja Marshalleilta. Pohjimmiltaan Saints Row on yksinkertainen tarina startup-yrityksestä. Tämän tarinan yrityksen, The Saintsien, toimiala sattuu vain olemaan rikos.

Koe suurin ja paras Saints Row -hiekkalaatikkoympäristö koskaan. Santo Ileson yksilöllinen ja laaja maailma toimii näyttämönä elämää suuremmalle tarinalle jännittävistä sivukeikoista, rikollisista hankkeista ja huipputehtävistä, kun ammut, ajat ja lennät siipipuvussa huipulle.

OMINAISUUDET:

    Todista The Saintsien syntytarina – pääset pelaamaan toiminnantäytteisen alkuperäistarinan, josta ei puutu rikoksia, vaikuttavia kohtauksia ja pelisarjalle tunnusomaisia huumorilla höystettyjä yllätyksiä.
    Tutki outoa ja villiä länttä – Santo Ileson kaupunki on Saints Row -pelien kaikkien aikojen suurin ja paras peliympäristö, joka kattaa yhdeksän ainutlaatuista piiriä ja kaupunkia ympäröivän majesteettisen kauniin aavikon.
    Rakenna rikollisimperiumi – valtaa kaupunki kortteli kerrallaan, käy sotaan vastustajaporukoita vastaan ja ota kadut hallintaasi rautaisella otteella ja nerokkailla rikollisilla hankkeilla.
    Nauti asevalikoimasta – VALTAVASTA sellaisesta. Ammu revolvereilla lonkalta, pyyhi huolesi pois singolla tai pureudu ongelman ytimeen brutaaleilla viimeistelyliikkeillä ryyditetyissä lähitaisteluissa. Tarjolla on kattava valikoima niin tuttuja kuin eksoottisempiakin aseita, jotka kaikki ovat mukautettavissa ja tappavan hauskoja.
    Syöksy kaduille ja taivaille – pääset kiitämään kaupunki- ja aavikkomaisemissa autoilla, moottoripyörillä, lentokoneilla, helikoptereilla, VTOL-lentokoneilla, lentopyörillä ja -laudoilla, mikroautoilla ja jopa ikiomalla siipipuvullasi.
    Ennenkokemattomat mukautusmahdollisuudet – voit luoda unelmiesi pomohahmon laajimmilla pelisarjassa koskaan nähdyillä hahmonmuokkaustoiminnoilla ja täydentää vaikutelman uskomattomilla ase- ja ajoneuvo-optioilla.
    Saumaton yhteispeli – voit kokea pelin koko tarjonnan yhdessä kaverin kanssa yhteispelinä, johon voitte liittyä ja josta voitte poistua vapaasti toisen peliä häiritsemättä. Pelaa yhteen pussiin kaverisin kanssa tai jekuta tiimikaveriasi. Sillä sinä olet nyt pomo ja päätät, miten homma hoidetaan.


*Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation Plus-jäsenyys.

 
Ikäsuositus: PEGI 18+
Julkaisupäivämäärä: 23.8.2022
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.