Tekken 8 PS5

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 69,95 6995
Määrä: kpl
Tunne jokainen osuma Tekken 8:ssa, joka on uusin versio legendaariseen tappelupelisarjaan. 
Unreal Engine 5:n tarjoamalla teholla ja realismilla Tekken 8 nostaa tappelupelien rimaa ottaen kaiken irti uusimmasta konsolisukupolvesta. 
Mullistavat uudet ominaisuudet, henkeäsalpaavan tarkasti mallinnetut hahmot ja dramaattiset ympäristöt nostavat tämän yhdeksi genren tähän asti visuaalisesti näyttävimmistä julkaisuista. 
Tekken 8 jatkuu tapahtumista rankan kamppailun jälkeen, kun Heihachi Mishima kukistui pelissä Tekken 7.
Peli keskittyy uuteen vastakkainasetteluun, missä isä kohtaa poikansa, kun Jin Kazama uhmaa Kazuya Mishiman pyrkimyksiä kaupungin mullistavassa yhteenotossa.
Aggressiivinen uusi pelimekaniikka
Uusi Heat-järjestelmä palkitsee sinut hyökkäävästä pelistä ja aggressiivisesta taistelusta. Kerrytä Heatia, niin saat käyttöösi erikoisliikkeitä ja kykytehosteita, jotka ovat uniikkeja kullekin hahmolle. 
Säilyvät ominaisuudet, kuten Rage Arts, ja kaikki sarjan tutut liikkeet sekä luita murskaavat yhdistelmät palaavat nekin Tekken 8:ssa
Monet uudet hahmot kokevan ensiesiintymisensä Tekken 8:ssa, mutta heidän lisäkseen legendaariset hahmot, kuten King, Paul Phoenix, Marshall Law ja Nina Williams palaavat. Ja ensimmäistä kertaa 25 vuoteen Jun Kazama liittyy Tekken 8:aan pelattavana hahmona.
Taistele ja pakota vastustajasi antautumaan erilaisissa dynaamisissa ympäristöissä. Rysähdä erilaisiin paikkoihin kentässä taistelun edetessä, tai koe äärimmäisiä ilmiöitä, kuten tornadoja, hyökyaaltoja, tulipaloja ja tuhoutuvaa ympäristöä.
 
Ikäsuositus: PEGI 16+
Julkaisupäivämäärä: 26.1.2024
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.