Mario vs. Donkey Kong Nintendo Switch

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 49,95 4995
Määrä: kpl
Lelut ovat palanneet – Game Boy Advancella kiihtynyt ikivanha kilpailu herää uudelleen Nintendo Switchin Mario vs. Donkey Kong -pelissä. Näytteillä on täysin uusi grafiikka, kaikenlaisia pulmia ja tasohyppelyä yrittäessäsi palauttaa varastetut Mini-Mariot. Nappaa Mini-Mariot takaisin Donkey Kongilta!

Donkey Kong halusi uuden kuuman Mini-Mario-lelun, mutta ne olivat kaikki loppuunmyyty. Siksi hän murtautui tehtaaseen, jossa niitä valmistettiin, ja varasti ne kaikki! Marion tehtävänä on jahdata Donkey Kongia ja saada lelut takaisin.

Kentät täynnä arvoituksia odottavat Marioa. Siirry jokaisen kentän läpi avaamalla avaimella lukittu ovi, jossa on Mini-Mario.Tutki ympäristöäsi tarkasti, käytä järkeäsi parhaan reitin selvittämiseen ja päästä tasohyppelytaitosi valloilleen esteiden voittamiseksi ja varastettujen lelujen palauttamiseksi.

Kaksinpeliä! Anna ohjain toiselle pelaajalle, ja saat apua paikallisessa yhteistyössä. Ystävän tai perheenjäsenen avun pyytäminen saattaa paljastaa uusia reittejä vaikeiden tasojen läpi!
Ikäsuositus: PEGI 3+
Julkaisupäivämäärä: 16.2.2024
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.