Super Mario 3D World + Bowser's Fury Nintendo Switch

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 59,95 5995
Määrä: kpl

Lähde Marion, Luigin, Princess Peachin ja Toadin kanssa seikkailuun pelastaaksesi Sprixie Kingdom Super Mario 3D World + Bowser’s Fury -pelissä Nintendo Switchillä!

Bowser on kidnapannut Sprixie Princessin ja vain sankarimme voivat pelastaa hänet! Kiipeä seiniä pitkin ja kukista vihollisesi käyttämällä Super Bell -esinettä. Kloonaa itsesi syömällä Double Cherryn tai asettamalla Cannon Box päähäsi ja ampumalla vihollisesi tykinkuulilla.Tämä on parannettu versio Super Mario 3D World -pelistä, joka julkaistiin alun perin Wii U:lle ja se sisältää monia erilaisia parannuksia.

Kaikki hahmot voivat esimerkiksi juosta nopeammin ja kiivetä korkeammalle, kun he käyttävät Super Bell -esinettä. Tässä versiossa voit halutessasi käyttää myös gyro-ohjausta pelatessasi. Sen lisäksi että voit pelata co-op-pelitilassa jopa kolme ystävän kanssa, voit myös pelata verkossa. Huomioi, että tarvitset Nintendo Switch Online -jäsenyyden voidaksesi pelata tätä peliä verkossa.Super Mario 3D World + Bowser’s Fury on myös yhteensopiva amiibo-figuurien kanssa, kuten Cat Mario ja Cat Peach amiibo. Testaa niitä tässä pelissä ja katso mitä tapahtuu!

Ikäsuositus: PEGI 3+
Julkaisupäivämäärä: 12.02.2021
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.