Crackdown 3 Xbox One

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 9,95 995
Määrä: kpl
Antaa PAUKKUA! Puku päälle ja kentälle supervoimaisena agenttina, tehtävänä ottaa kaupunki takaisin. Terry Crews on Commander Jaxon ja hän haluaa värvätä sinut mukaan tähän rajattomaan myllytykseen.

Crackdown 3 -pelissä voit laittaa rikolliset kuriin supervoimaisena oikeuden esitaistelijana. Tästä maailmasta ei hyperaktiivista tuhoa ja hävitystä puutu. Pelaa alkuperäisiä Xbox-pelejä Xbox One X:llä.

Aitoa tuhoa aidolla 4K-tarkkuudella
Hyppää mukaan menoon ja annostele oikeutta ronskilla otteella villiintyneelle rikollisimperiumille. Tutustu futuristisen kaupungin korkeuksiin, sukkuloi sen kaduilla muuntuvalla ajoneuvolla ja käytä voimiasi ultimaattisen tuhon tuomiseksi. Sinä olet aseista parhain. Kun superagenttisi taso nousee, pystyt hyppimään pilvenpiirtäjien yli, heittelemään kuorma-autoja vihollisiasi päin ja taistelemaan paremmin kuin kukaan.

Avoin maailma
Tuhoa rikollisimperiumi ja käytä kaupunkia aseena vihollisia vastaan yhdessä jopa neljän kaverin kanssa Xbox Livessä*.

Rikos ei kannata
Houkuttele rikollislordit tukikohdistaan kovistelemalla niiden käskyläisiä, tärvelemällä operaatioita ja hoitelemalla jengipäälliköitä pois päiviltä.

Sisältää tuhoamisalueen
Revi vastustajan linnoitus kappaleiksi 10 pelaajan moninpelissä, jossa taistelet muita pelaajia vastaan. Käytä parhaita superagenttisi voimia taisteluareenalla, joka on täysin tuhottavissa.

*Verkkomoninpelin toimintoihin tarvitaan Xbox Live Gold -jäsenyys (myydään erikseen, Internet-palveluntarjoaja saattaa periä tästä maksun).
Ikäsuositus: PEGI 18+
Julkaisupäivämäärä: 15.02.2019
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.