FIFA 22 Xbox One

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 29,95 2995 59,95 € 5995
Määrä: kpl

EA SPORTS FIFA 22 tuo pelikokemuksen entistä lähemmäksi aitoa jalkapalloa perustason parannuksilla sekä uusilla innovaatioilla kaikissa pelitiloissa.

Peliominaisuudet:

Pelikokemus
Uudelleenjärjestelty pelikokemus luo perustason parannuksia, jotka huomaat kaikissa pelitiloissa. Maalivahtien uudelleenkirjoitus tarjoaa maltillisemman ja tasaisemman kokemuksen pelin tärkeimmän roolin kanssa, uudet pallofysiikat muuttavat jokaisen syötön ja maalin, ja räjähtävän sprintin ansiosta tunnet pelin nopeimpien pelaajien kiihtyvyyden.

Uratila
Toteuta jalkapallounelmasi uratilassa, jossa luot klubin ja johdat heidät pudotuspeleistä maailmanlaajuiseksi jättiläiseksi. Voit pelata myös uudelleenjärjestellyssä Player Career -tilassa, joka tarjoaa lisää tapoja edetä, ansaita ja uppoutua ammattipelaajasi matkaan pelin läpi.

Volta Football -tila
Volta Football palaa entistä tyylikkäämpänä ja tarjoaa enemmän tapoja ilmaista tyylisi ja kommunikoida tiimisi kanssa katujalkapallomatseissa ympäri maailman.

Fifa Ultimate Team
Rakenna unelmajoukkueesi ja ottele FIFA:n suosituimmassa pelitilassa. Valitse tuhansista pelaajista ja lukemattomista muokkausvaihtoehdoista. Voit pelata yksin Squad Battles -tilassa, yhdessä FUT Co-Op -tilassa, verkossa Division Rivals -tilassa tai parhaita pelaajia vastaan FUT Champions -tilassa.

Pro Clubs -tila
Uudet muokkausvaihtoehdot saavat klubisi erottumaan joukosta yleisössä ja kentällä, uusi edistysjärjestelmä pelaajille antaa sinulle hallinnan pelaajasi kehityksestä, ja paranneltu sosiaalinen pelaaminen varmistaa seuraavan matsin löytyvän nopeammin.

Vertaansa vailla oleva autenttisuus
Pelaa FIFA 22 -pelissä vertaansa vailla olevalla autenttisuudella. Mukana on yli 17 000 pelaajaa ja yli 700 joukkuetta sekä yli 90 lisensoitua stadionia ja yli 30 liigaa, jotka antavat sinulle kaikkein todentuntuisimman kokemuksen koko maailman pelistä. FIFA 22 on ainoa paikka, jossa voit kokea eksklusiivisen pääsyn maailman suurimpiin kilpailuihin, joita ovat esimerkiksi UEFA Champions League, UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga ja LaLiga Santander.

Ikäsuositus: PEGI 3+
Julkaisupäivämäärä: 1.10.2021
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.