Human: Fall Flat Anniversary Edition PS5

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa

Hinta: 39,95 3995
Määrä: kpl
Human: Fall Flat on kevytmielinen ja hilpeä tasohyppelypeli, joka sijoittuu kelluvien unelmamaisemien maailmaan.

Jokainen unelmataso tarjoaa uuden ympäristön kartanoista, linnoista ja asteekkiseikkailuista lumisiin vuoriin, aavemaisiin yömaisemiin ja teollisuusympäristöihin. Jokaisella tasolla on useita reittejä ja täydellisesti muotoillut pulmat varmistavat, että etsintä ja kekseliäisyys palkitaan.

Ihmishahmosi huojuvat liikkeet hankaloittavat menoa ja hyppiessäsi, kiivetessäsi, kantaessasi tai keinuessasi, asiat voivat helposti mennä pieleen – erittäin hauskoin lopputuloksin.

Human: Fall Flat -peliä voi pelata yksin, paikallisesti jaetulla näytöllä kahden pelaajan kesken tai jopa kahdeksan pelaajan kesken verkossa. Lisäksi säännöllisesti julkaistavien ilmaisten tasojen myötä hauskuudelle ei näy loppua!

Next-Gen Anniversary Edition -versio sisältää kaikki 17 viimeisen vuoden aikana julkaistua tasoa levyllä:

    Pimeys: ’Pimeys’-tasolla Bob näkee unta öisestä paikasta täysikuun ahdistava hehkun alla täydennettynä klassisilla kauhutropeilla ja kuvilla.
    Höyry: Tämä täysin uusi ydintaso sijoittuu höyrykäyttöiseen teollisuusympäristöön, missä uudet pulmat ja mekaniikka pyörivät sen ympärillä, kuinka voit hyödyntää runsain määrin vesihöyryä.
    Jää: Ihmiset eivät ole ainoita, jotka putoavat taivaalta! Kauniit, aaltoilevat lumihiutaleet peittävät puuterillaan uuden tason kohteen, alppikeskuksen.
    Terminen: Kullankaivajan unelmat tulevat toteen ’Termisen’ jäisillä vuorilla, Human: Fall Flat -pelin uudella, kullantäyteisellä tasolla.
    Tehdas: Valmistaudu pitämään hauskaa Human: Fall Flat -pelin uudella ’Tehdas’-tasolla. Se on täynnä metallisia mekanismeja ja kytkimiä koneiden osien rakentamiseen.
    Golf: Pakkaa mukaan mailasi ja kapua lähimpään golfkärryyn, äläkä unohda harjoitella lyöntiäsi. Mutta varoituksen sana: Golf ei ole aina vainrentouttavaa puttailua.
    Kaupunki: Uusi ‘Kaupunki’-taso on urbaaniunelma täynnä futuristisia uusia urheiluhaasteita.
    Metsä: Ulkoilu kutsuu! Ota ystäväsi mukaan tutkimaan vehreitä metsiä ja lumisia kukkuloita etsiessänne lepoa ja rentoutumista Human Fall Flat s -pelin uudella ’Metsä’-tasolla.
Ikäsuositus: PEGI 3+
Julkaisupäivämäärä: 28.1.2022
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.