Monster Hunter Rise Nintendo Switch

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 59,95 5995

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Monster Hunter: Rise sijoittuu ninjahenkiseen maahan, josta löydät kylän nimeltään Kamura Village. Tutki reheviä luonnon alueita ja taistele todella pelottavia hirviöitä vastaan tullaksesi mahtavaksi metsästäjäksi.

Puoli vuosisataa lähes täydellisen tuhon jälkeen metsästäjien on kohdattava uusi ja erittäin kauhistuttava hirviö, joka uhkaa upottaa maan jälleen kaaokseen. Metsästä hirviöitä yksin tai tee yhteistyötä ystävien kanssa ja ota tehtäviä vastaan ja kukista massiivisia hirviöitä valitsemillasi aseilla.

Peli sisältää täysin uusia tapoja pelata kuten 'Wire Action', jonka avulla voit kokeilla suuria korkeuksia ja saat myös koiraystävän nimeltään Palamute, joka on tärkeä ja jännittävä lisä jo mahtaviin taisteluihin, joista Monster Hunter tunnetaan.Muinaisen Japanin inspiroimassa maailmassa voit tutkia reheviä luonnon alueita ilman latausaikoja alueiden välillä. Opi metsästäjän tapoja, paljasta muinaisia salaisuuksia ja puolusta maailmaa uhkaavalta tuholta. Olet aina valmis seuraavaan metsästykseen. Pelaa Nintendo Switchillä kotona tai ollessasi tien päällä.

Ikäsuositus: PEGI 12+
Julkaisupäivämäärä: 26.03.2021
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.